Алуминиева и ПВЦ ДОГРАМА

ДЕКОР ПЛЮС ЕООД гр. Бургас предлагаме продуктите на:

» TROCAL - немско производство, петкамерна ПВЦ дограма
» VEKA - немско производство, четири и петкамерен ПВЦ профил
» VIVA PLAST - четири и петкамерни ПВЦ профили за дограма
» ETEM - Гърция, алуминиев профил за врати и прозорци


Прозорци и врати с ПВЦ профилите на "TROCAL"
"Декор плюс" ЕООД има удоволствието да Ви представи ПВЦ дограмата, която най-бързо се наложи на българския пазар, изработена с профилите на TROCAL - Германия, сертифицирани по ISO 9001 – 2000. TROCAL е 5 камерен 70мм ПВЦ профил с коефициент на топлопреминаване "Uf = 1,3 W/m2K" което е предпоставка за отлична шумо и топлоизолация. Уплътнителите на профила са вградени с цел по-добро изолиране на вятър, вода и прах. Добрият стъклопакет също придава особено значение на тези качества, машинно изработен стъклопакет с дебелина от 24мм (две 4+4 флоатни стъкла) запазва температурата в помещението висока като същевременно намалява риска от конденс по самото стъкло. Характеристиките на стъклопакета са от изключително значение: дебелина 24мм, U-фактор (топлоизолация) W/m2K=2.7, шумоизолация dB=30, светлопропускливост = 81% Предлаганите цветове на профила са: бяло, златен или тъмен дъб, махагон, орех, бор, слонова кост и сиво. Дограмата "TROCAL" е лесна за почистване и с високи показатели за издръжливост на атмосферните и климатични условия. Обкова за дограма който Ви предлагаме е "WINKHAUS"-Германия с възможност за двуосово (падащо) отваряне което е съчетано със защита на механизма от неправилно затваряне на крилото.


Прозорци и врати с ПВЦ профилите на "VEKA"


Прозорци и врати с ПВЦ профилите на "VIVA PLAST"
Профилът VIVA Plast произвеждан от фирма “ВИАС” ЕООД е разработен и конструиран и изпитан с помощта на инженери от немския институт в Розенхайм. Със своята 4 и 5 камерна система, профилът VIVA Plast осигурява висока топло и хидроизолация дори и при най-тежките климатични условия. Поставеният при производството TPV уплътнител позволява по-добра водо, топло и звукоизолация при температура от -50С до +70С градуса, с което същевременно се увеличава енергийният капацитет на дограмата. Използва се 24мм стъклопакет съответстващ на световните стандарти за висококачествена звуко- и топло- изолация. С използването на еднотипен усилващ метален профил, се улеснява производственият цикъл. Богатият избор на профили позволява лесен избор на желаният дизайн. Облицованият с фолио в богата цветова гама PVC профил, позволява приспособяването му към всеки интериор и вкус.


Прозорци и врати с алуминиевите профили на "ЕТЕМ"
Предлагаме Bи алуминиева дограма с профилите на ЕТЕМ - Гърция. Етем серия Е-1000 алуминиев студен профил идеален за остъкляването на магазини, тераси, врати за въшни и вътрешни помещения, врати за бани и др. Етем серия Е-40 изработен с термомост (ПВЦ материал) който изолира добре външната от вътрешната част на профила, с възможност да се монтира обков позволяващ двуосово(падащо) отваряне. Този профил може успешно да замести ПВЦ профилите, като прибавим и по добра издръжливост (не старее, не податлив на климатични аномалии и капризите на времето). Предлаганите цветове са предимно бяло и златен дъб (фолирано), като също може да се предложи и в цвят по RAL.

за информация и поръчки:
тел. 0877 389 828

пвц дограма pvc дограма pvc dograma